Sinterklaas/Kerstboom/Kerstman/Christmas Cookies/Holiday Concert.
Lieve allemaal,
Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie geblogd hebt maar ik heb het nu super druk want we hebben nu finals te doen op school. Dat houdt in dat we van elk vak een groot werkstuk moeten maken en een eindtest van alle stof van het halve jaar dus daar ben ik deze weken erg druk mee.
Nancy en ik hebben op 5 december gezellig sinterklaas gevierd. Nancy vindt sinterklaas helemaal geweldig en vooral het snoep wat je erbij krijgt. Om de gedichten heeft ze erg gelachen en het best kado waren toch wel de stroopwafel onderzetters want stroopwafels zijn haar favoriet!
Ook ik ben dit jaar weer erg verwend door de sint, allemaal Nederlands sinterklaas snoep, handcreme, rituals relax hempje etc. etc.
Nancy en ik worden dit jaar dubbel verwend, en groot sinterklaas vieren, en groot kerst vieren. Nancy had al zowat besloten om speciaal voor sinterklaas even naar Nederland te komen

De dag daarna hebben we samen de kerstboom opgezet. De boom is erg mooi en toen dacht ik dat we klaar waren, maar nee toen moesten er toch nog echt 2 dozen met troepjes bijkomen, dus het is nu wel erg kerstig in huis maar je maakt dan ook maar 1 keer in je leven een echt Amerikaans kerstfeest mee.
Verder ben ik nog gezellig met Milou naar China, het chineze restaurant in Windom geweest. Zij trakteerde want het was nog voor mij verjaardag en het was een beetje ons afscheidsfeestje. We hebben het heel gezellig gehad en China is the best voor ons, want oh wat is dat Chineze eten toch heerlijk, vooral na al dat Amerikaanse eten.
Milou en ik hadden het plan om gezellig door de sneeuw naar huis te lopen, maar na 2 minuten was het toch wel een beetje koud en voelde we onze benen niet meer dus zijn we maar snel naar huis gelopen en zijn een film gaan kijken met een warm kop thee en chocolade pepernoten.
Verder heb ik Santa nog ontmoet. Hij kwam op Nancy's werk en daar kwamen dan allemaal kleine kinderen om hun foto te laten maken op de schoot van de kerstman. Ook de kat die daar woont moest even bij de kerstman op schoot.
Toen iedereen weg was werd ik zowat op de kerstman gezet en moest ik toch echt even bij hem op schoot. Allemaal heel leuk en aardig totdat er wat mensen zaten te gijnen van: 'ik geloof dat de kerstman dit leuker vindt dan lisa zelf' en tja, toen was de pret weer voorbij haha. Maar we hebben een foto, en daar ging het om!
Dit weekend hebben Nancy en ik het hele weekend in de keuken gestaan om kerst koekjes en fudge te bakken. Nancy had gepland om 14 verschillende soorten te gaan maken maar dat is in 1 weekend niet gelukt maar we zijn een heel eind gekomen (zie foto's). Allemaal erg lekker maar wie gaat dit allemaal opeten?! Maar we hebben nog 2 weken dus als we een beetje door eten komt het wel goed. Nee grapje, ik geloof dat we er ook een heel aantal weg gaan geven aan familie en vrienden.
En ik ben net terug van ons Holiday Concert van school. Het was erg leuk en hebben 5 nummer gezongen en het klonk geloof ik ook heel mooi. Er waren ook nog optredens van jongere koren en popgroups wat ook erg leuk was.
Aan het eind van het concert kwamen Nina en Laura naar mij toe met een heel mooi armbandje. Ze hadden hem besteld en het was nog voor mijn verjaardag en een beetje omdat ik weg ga. Het is een heel mooi blauw leertje met echt gouden steentjes in het midden van Ettika, een Amerikaans merk. Echt super lief van ze!
Deze week ben ik vooral heel druk met al mijn werkstukken en ga nog met Laura en Nina uiteten voor afsluiter want Nina gaat volgende week naar New York voor kerst (jealous!) en dan moeten we nog wel wat leuks gedaan hebben voordat ze weg is!
En Milou komt me nog dag zeggen want die is vanaf vrijdag weg voor de kerst. Gek idee dat we elkaar nu heel lang niet zien want we zijn toch wel 'de Nederlandse meisjes' op de Windom Area High School maar weet zeker dat we elkaar weer gaan opzoeken in Nederland want 2 uurtjes rijden is niks als je in Minnesota bent geweest!
Nu nog minder dan 2 weekjes en dan komen mama en Ben eraan, heb ik nu ook wel heel veel zin in maar eerst kerst vieren met Nancy en haar familie, hopelijk vinden ze mijn kadootjes leuk!
xoxo.
Oh schat, wat heb je het toch druk en wat maak je toch veel mee!!! Afscheid nemen van de vriendinnen daar is lastig maar je zoekt ze gewoon weer op als iedereen weer thuis is; Zwitserland en Duitsland zijn ook om de hoek, als je in Minnesota geweest bent!!!
jeetje volle weken! de tijd vliegt. geniet nog even van allen volop!veel liefs anouk
Hi Lieverd!
Leuk om weer wat op je blog te kunnen lezen, leuk verhaal hoor. Is het Chinees eten hetzelfde als bij ons? You know it's daddy's favourite!
xxx pap
weer zo'n super leuk verhaal, Lies!... en de kerstsfeer zit er goed in daar bij jullie zo te zien!...ik moet ook maar eens wat balletjes op gaan hangen! liefs en dikke kus
Oh man! Die kleine lieve Lisa alweer 18 jaar!! Niet te geloven. Het lijkt wel vorige week dat je op je 2e verjaardag nogal onder de indruk van de drukte met een piepklein glaasje champagne op mijn schoot zat (in je Alfred Jodukus Kwak outfit. Gele broek met blauwe trui, ik weet het nog precies.) Ik moet dit afgelopen jaar vaak denken aan onze tijd samen nu Finna ook op die leeftijd is gekomen. Mooie herinneringen. Ik ben blij dat je zo'n fijne lieve meid bent geworden (of gebleven eigenlijk) die zulke leuke dingen mag meemaken!
Dikke kus en knuffel van Manon
en nog van harte gefeliciteerd!!
Het blijft maar doorgaan. Of je geniet hoef ik niet te vragen maar daarvoor ben je er tenslotte ook. Nog even blokken en dan kun je Sanne en Ben in je armen sluiten. Nog even zonder hen en dan................... Tot heel gauw in Holland. Liefs
Ik heb zo ontzettend genoten van al je verhalen en foto's lieverd. Je hebt ons echt mee laten beleven.
En nou vind ik het heerlijk om naar je toe te komen om met eigen ogen te zien waar je was én om je te knuffelen eindelijk weer!!!En dan, mee naar huis..kunnen we weer live van jou genieten!!!
Tot zondag schat!!! Ik verheug me er zo op!!!xoxo
Ik heb ook heel erg genoten van je verhalen en foto's lieve Lisa. Geniet van jullie samen zijn met Ben en mama in Windom, laat ze maar alles zien! En ook iedereen :)! Misschien kan je ze ook laten kennismaken met de opa en oma van Milou.
Sterkte met het afscheid daar. En dan hopen wij je gauw weer te zien en te horen hier in Purmerend.
Sanne en Ben, goede reis en veel plezier!!!
Veel liefs en een dikke kus
Nog maar drie daagjes school en dan komt Kerst....
én dan komen wij!!! Yes!!!