Laatste daagjes.

Lieve allemaal,

Nu zijn de aller laatste daagjes aangebroken. Vandaag of morgen de laatste schooldag, dat is nog niet zeker want er wordt weer een blizzard verwacht.
Heb vandaag in ieder geval mijn locker leeggehaal, mijn yearbook besteld en mijn boeken ingeleverd. Ook heb ik een certificaat gekregen (zie foto's).
Verder ben ik nog met Nina en Laura uiteten geweest deze week en Nina vertrekt vandaag naar New York.
De dagen gaan nu wel snel omdat we de finals hebben dus ben je eigenlijk de hele tijd geconcentreerd je toetsen aan het maken.
Morgen ga ik misschien nog met mijn overbuurmeisjes naar Mankato en daarna mijn kamer opruimen en de eerste dingetjes een beetje inpakken maar nog niet alles want ik wil nog wel wat kunnen laten zien aan mama en Ben natuurlijk! Want die komen er al heel snel aan. Als we kerst gevierd hebben, komen zij hier zondag, heb er heel veel zin in!
Allemaal hele fijne kerst en dan zie ik jullie allemaal heel snel weer!

xoxo.

Ilse Blits

Meis wat een verhalen heb je geschreven!
Geniet van je laatste dagen en dan zondag komen mams en Ben!! Laat ze lekker alles zien! En geniet van ze.
Tot gauw in Purmerend!! Goede reis terug!!

mama

Gek idee he, die laatste daagjes?!!
Maar je hebt je er natuurlijk helemaal op ingesteld. Net als wij; blij als het zondag is!!! Trots op jou lieverd en tot "straks"zal ik maar zeggen... xoxo

lean

ha lieverd. op 10-08-10 begon je met "laatste daagjes thuis". Een begin van een heel groot avontuur. Nu zijn het weer laatste daagjes maar dan het einde van dit mooie avontuur. Ik weet zeker dat voor jou de tijd is omgevlogen. Maak samen met Sanne en Ben de komende week een heel groot feest en geniet er van.
Tot heel gauw !!!

liefs

dethmer drenth

Hoi Lisa!
Geweldig om te zien en te lezen dat je genoten hebt in de states, tja als het gezellig en goed is gaat de tijd snel, zo ook op het AC maar die kan natuurlijk niet tippen aan deze school ( de aula zag er top uit) oke deze tijd kun je meenemen op je cv en hoop voor je vervolg opleiden ook!
Het ga je goed en wens je het aller beste!
(zag bij toeval op Hyves je naam en dacht toen waar zal zij nu studeren en dan is het leuk om via dit medium even te reageren!)

gr. dethmer drenth

Michiel

kan niet wachten om je weer te zien!

xxxxxxx

mc

Ha lieve Lisa,
wat gaat de tijd toch snel! In plaats van daagjes aftellen, kun je nu al uren aftellen. Je kunt terugkijken op een prachtige tijd vol met fantastische ervaringen. Geniet van een mooie kerst en de dagen die je daar nog hebt met mams en Ben. Ik kijk uit naar je terugkomst en al je mooie verhalen (en misschien je accent??? Kan heel charmant zijn!)
Veel liefs en tot gauw.

pappa

Merry Christmas!

omie

jingle bells, jingle bells,
jingle all the way
oh what fun to drive back home
no longer want to stay!(x2)

dashing through the snow
in a glamourous yankee car
o'er the fields we go
laughing all the way, etc...

Merry Xmas, sweetheart, with a big hug!!!

mama

Dit is het laatste berichtje voor we je weer live zien.
Morgen is het écht zover. Wat heb je een super tijd gehad/gemaakt schat maar ook super om je weer
terug naar huis te halen. Tot morgen, nog één nacht slapen en dromen over jou en dan is het knúffelen!!!!!
xoxo

Trieneke

Lieve Lisa,
Ik heb genoten van je prachtige verhalen en de leuke foto's. Ik wens jullie samen nog een hele gezellige week toe en een goede terugreis naar huis.
Geniet er deze dagen nog maar van.
Heel veel groetjes uit Peize.

Greet

Hallo Lisa,

Nog een paar dagen en dan ben je weer thuis. Geniet nog maar goed van deze laatste dagen in The States, samen met Mama en Ben. Heb je nog extra bagageruimte in het vliegtuig gereserveerd ? Je hebt vast veel spullen, maar goed dat je niet alleen terug hoeft te reizen.

Tot gauw,
Lieve groeten van de buren.