Mall Of America.
Vorig weekend zijn Nancy en ik naar de Mall Of America geweest.
Het was mega groot! We hadden er zelfs een map bij nodig. We hadden onze auto op een handige plek neergezet zodat we hem niet kwijt konden raken want er waren ook heel wat parkeer plaatsen. Toen we eenmaal binnen waren zagen we allemaal winkels en roltrappen en liften dus we hadden eerst geen idee waar we heen moesten. Toen we wat verder liepen kwamen we bij een pretpark van Nickelodeon aan met waterglijbanen, treintjes en andere atracties. We zijn ongeveer naar 5 winkels geweest waaronder Abercrombie & Fitch, Hollister, Aldo (een heel leuk sieraden winkeltje) en de scrapboek winkel voor Nancy! Na die winkels was de tijd ook weer om omdat je telkens heel ver moet lopen voor alles en er waren roltrappen stuk dus konden niet zomaar overal naar beneden/naar boven. Verder hebben we nog heerlijk gelunched. Er was zoveel om uit te kiezen! Ik heb uiteindelijk Sushi gegeten met SobeLife water (een soort vitamin water wat ze hier heel veel drinken) en Nancy iets lekkers van de wok. Al met al was het een super leuke dag! We gaan over 2 weken weer en dan gaat Milou mee en mag nog een vriendinnetje meenemen!
NO WAY! Ik wil ook naar Hollisterrrrrr! ahaha klinkt allemaal supergezellig! Mmmmm sushiiii aha.
Loveuu lieve lies!
Ha Lisa,
dat klinkt erg leuk zeg! Is die mall bij jou in het plaatsje? Jammer voor mij, maar ik ken geen enkele winkel die je noemt. Ik ga ze op mijn lijstje zetten 'things to do' voor als ik weer eens in de States kom... Wat reuze aardig van Nancy dat je de volgende keer vriendinnen mee mag nemen. Lukt het al goed om leuke contacten op te doen?
Ik kijk uit naar je volgende berichten,
Veel liefs en een dikke zoen, mc
Shoppen is voor jou natuurlijk geen straf. We zijn 'bang' dat je straks, na de studie, er hele volksstammen toe aanzet....! .. er zijn natuurlijk ergere dingen....! Love you, mama