Community Service.
Deze week ben ik erg druk geweest met community service (vrijwilligers werk).
Deze maanden moet ik 25 uur community service doen waarvan 3 uur voor september.
Heb deze week allemaal papieren bloemen gemaakt (zie foto's) voor een picknick in het zorghuis van Nancy. Ze hebben heel veel nodig want ze gaan ze tijdens de picknick in vazen op de tafels zetten. Het is heel leuk werk om te doen! Heb nu al 4 uur en 45 minuten voltooid met dit werk en ben nog niet klaar.
Heb verder nog 200 wijn/bier coupons voor de Country Club (de golfclub) geknipt. Dat was ook weer een half uurtje werk dus is ook weer mooi meegenomen.
Verder op in deze maanden ga ik ook nog sierraden verkopen in een 'booth'. Met dat geld probeert de organisatie kinderprostitutie tegen te gaan in arme landen.
Verder moet ik nog iets anders verzinnen want 25 uur is natuurlijk niet zo even gedaan!
Harstikke goed Lies! Wat een leuke foto's heb je er al opgezet! Ik hou van je!
Heeeeel veel kusjes van je broertje.
(L)(L)(L)
Zo goed Lies dat je dat allemaal doet!! En wat zijn die bloemen prachtig!!! Zouden wij in Nederland nog wat van kunnen leren he?! Niks community service, iedereen vaak voor zichzelf....Gelukkig hebben we veel familie en vrienden die wel veel doen voor anderen; zij zullen ook trots zijn op jou!! Love you, so much xoxo
lieve lisa, wat sta je er mooi op met die bloemen! en wat een mooie verhalen steeds. ben jaloers op je! heb je eigenlijk ook een foto van de straat waar je woont en het huis waar je nu zo vertoeft? liefs anouk
Lieve Anouk! Haha dankje! Wat leuk dat je me steeds volgt! Ja ik heb een foto van mijn huisje, ik denk bij foto's en dan Windom. Geen van de straat, goede tip trouwens, ga die binnenkort even maken! Heel veel liefs!
Ha lieve Lisa,
erg leuk al die foto's die je hier plaatst. Lekker fleurig zijn deze, maar die 'binken' uit de State Fair-serie waren ook wel te wow... (tenminste op de foto). Je maakt wel een hoop leuke dingen mee zeg. En al die uren vrijwilligerswerk, daarvan heb je nu al bijna een kwart van de tijd gevuld! Je kunt vast ook nog wel wat gaan wandelen met de bewoners, of zingen of dansen of muziek maken. Je weet vast zelf nog wel wat ideetjes te bedenken.
Veel plezier er mee en tot spoedig op je blog,
liefs, mc
hee lieve lis! hoe gaat het met je? zo te lezen vermaak jij je wel prima daar in de US. echt te gek wat je allemaal al gedaan hebt! heel veel plezier nog! dikkekus marlien
He lieverd! wat zullen de bewoners van het zorghuis blij worden bij het zien van al die bloemenpracht op de tafels! Maak er een foto van als je de kans krijgt, dat lijkt me geweldig. Je hebt voor jezelf toch ook wel zo'n vrolijk boeketje op je kamertje gezet hoop ik?!...en dan straks nog weer sieraden verkopen, echt iets voor jou en zal je zeker goed lukken!...goed doel ook!
liefs en dikke knuffel, omie