Start Homecoming.

Deze vrijdag start homecoming maar vandaag werden we allemaal bij elkaar geroepen in de 'gym'. Vandaag werden de kandidaten bekent gemaakt voor homecoming queen and king! Deze zijn geselecteerd door de Seniors van onze school.

Eerst werd iedereen aan het publiek voorgesteld en daarna moesten de jongens tegen de meisjes een battle aan gaan. Eerst kregen de meisjes vragen of de jongens daarna anders om. Daarna was een cookie game! Dat was erg leuk om naar te kijken. Elk team moest proberen om een koekje van zijn/haar hoofd, in zijn/haar monder te krijgen zonder hulpmiddelen. Dat was natuurlijk een heel grappig gezicht!

De jongens hebben na al het gebattle gewonnen. Deze week kan je stemmen op de homecoming king and queen, ben benieuwd wie het gaat worden!

milou

ik ik ik
haha

mama

Wat leuk dat hele gebeuren rond homecomming!!!

max

ben jij niet eens genomineerd voor home coming queen? :-O
hahaha

kusjes

Ilse Blits

Hey lieverd,
Met al deze activiteiten maken ze school wel heel erg leuk! Zouden ze in Nederland ook eens moeten invoeren, dan wordt er vast met veel meer plezier naar school gegaan :)!
Succes en ik duim voor jullie!!! :):) Voor ons zijn jullie twee de homecoming queen!!

léan

ha meisie

Ben weer even bijgelezen.
Als ik de foto's van community service zie, jij met die leuke bloemen, dan zou jij toch de homecoming queen moeten worden?
We genieten mee.

dikke knuffel

mama

Eind december ben je in elk geval onze homecoming queen!!!!!!! xoxo

Michiel

Wat leuk allemaal!
Spreken we snel weer even met elkaar?

xxxx