''If you aint Dutch, you aint much!''

Gisteren hadden Milou en ik een invaller voor onze English Class. Eigenlijk moest iedereen hard werken maar dat ging dit keer niet door. We zijn nu bezig met speeches voor de camera. Dit keer deden we een keer niet serieus en ging de klas Milou en mij filmen. We moesten vertellen over Nederland en sinterklaas en die 'black man' van hem tekenen. Na een wat geklets, begonnen Milou en ik over hagelslag! We miste het zo vertelde we. En toen kwam onze leraar aan het woord. Hij heeft zijn familie in Friesland wonen! De familie Elzinga. Hij is zelf een keer naar Groningen geweest en vond de zure haring maar niks. Maar na een tijdje vond hij het zo gezellig met ons en vertelde die ons dat hij nog een pak hagelslag thuis had staan en die mochten wij dan wel van hem hebben! Dus de vandaag kwam onze leraar engels met dit pakje aanzetten. 'For the Dutch girls' stond erop! Milou en ik waren super blij en het was ook erg lief, er zat een grote oranje strik boven op en deze tekst:

For the Dutch Girls! ''A bit of home''. Welcome to the Elzinga family! ''If you aint Dutch, you aint much!''

En hij mag het zeggen want hij is oorspronkelijk van Friesland!
Wil je zien hoe blij Milou en hiermee waren, kijk dan even bij de foto's onder het kopje 'Windom Area High School'.

omie

He lieve Lies!
Wat een verhaal, zeg! Geweldig! Jullie hebben blijkbaar een goede slag, zeg maar gerust een"hagel"slag geslagen! Echt lief trouwens van die invaller! Het wordt daar op school steeds leuker en gezelliger zo te horen. Kunnen we de film trouwens ook ooit op een of andere manier bewonderen?

liefs, omie

Alita

Hey Lisa,

Wat een gezellig verhaal.Leuk om te lezen dat jullie daar echt jullie plekje hebben gevonden. Lief van je dat je ons ook goed op de hoogte houd, ondanks het drukke leven daar. Ik bedacht me dat je daar 'nog "maar ietsje meer dan een maand bent en het lijkt al veel langer, ook omdat je zoveel meemaakt. Blijf ons maar gezellig op de hoogte houden: ik kijk aldoor uit naar je verhalen. Dikke, hele dikke kus XAlita

Ilse Blits

Wat een geweldig verhaal Lieverd. Echt heel erg leuk om te lezen. De 2 blonde dames uit Holland doen het goed daar in Windom :).
Geniet maar lekker van de hagelslag!
Liefs,
Ilse

Manon

Nou lekker! Nu nog lekkere boterhammen vinden om het op te doen. Wij hebben hier in Hope een van oorsprong Nederlandse bakker. "Dutchies Bakery" heet de bakkerij. En daar hebben ze het lekkerste brood van heel Canada en Amerika. Niet van dat zoete supermarktbrood vol conserveringsmiddelen. (Zo'n Noord-Amerikaans brood kun je gewoon 2 weken in de kast laten liggen en dat wordt niet oud! Dat is wel griezelig...) Sofie en Noa weigeren brood te eten dat ergens anders vandaan komt...

Michieltje

Jummmmmie, maar ik heb toch liever vlokken haha!
Loveuuu kusje dillen

Kirsten Boersma

Heey,
Ik kwam toevallig op je hyves en zag dat je helemaal in the USA zit. Dat wist ik helemaal niet, snel je leuke blog gelezen ;)
Gaaf hoor wat je doet.
Ik wens je heeeel veel plezier.
Liefs Kirsten