Weekend.
Hallo allemaal,
Heb weer een leuk weekend gehad.
Ik ben met Nancy naar een scrapbook cursus geweest en hebben daar allemaal kaarten gemaakt.
Vooral kerst kaarten omdat kerst er natuurlijk weer aan zit te komen.
We hebben veel verschillende technieken geleerd waar ik nog nooit van gehoord had.
Die dag hebben we ook heerlijke cupcakes gebakken die er hard doorheen gaan.
Verder ben ik nog naar de bioscoop geweest met Laura (de exchange student uit Zwitserland), Jake, Nina (de exchange student uit Duitsland) en haar gastzus Kassidy.
We zijn naar Easy A geweest wat een erg leuke film was. De bioscoop is hier ook veel goedkoper dan in Nederland, je betaald 7 dollar om de populairste tijd wat rond 8 uur is dus het kan alleen maar goedkoper.
Verder is het homecoming feest nu weer afgelopen en moet er weer geleerd worden. We worden vanaf nu weer aan het werk gezet met veel huiswerk en testen.
Woensdag gaat Nancy naar The Cities voor werk en blijft daar in een hotel. Ik slaap dan bij Laura en gaan we samen naar youth group, dat is een groep die samen is gesteld van haar kerk. We kijken daar meestal een film of doen spelletjes, lijkt me wel heel gezellig en het heeft verder niet zoveel met de kerk te maken, alleen dat de mensen van de kerk zijn.
Verder moeten we dan maar gaan leren want we hebben twee testen de volgende dag!
Ik bak een brownie taart voor Laura's host family dus je kunt mij nog steeds veel vinden in de keuken!
Leuk verhaal lief! Je bent echt altijd bezig, bezig en bezig. Veel plezier bij Laura straks. xoxo mama
Ha Lisa, wat maak je toch veel gezellige dingen mee! Denk je dat je voor het eind van het jaar wel weer terug wilt komen? Het klinkt allemaal zo leuk en je hebt zoveel vriendinnen om je heen. Zo vliegt de tijd ook voorbij! Leuke foto's ook van de homecomming week! Sterkte met al je 'exames' en het vele huiswerk,
veel liefs van het noord Groningse land!
Leuk lies!
Gezellig om weer eens ergens te slapen! Wordt vast hartstikke leuk!
Kusjes!
Wat een druk en sociaal leventje heb je daar Lisa!
Het klinkt allemaal heel gezellig, en volgens mij zitten er te weinig uren in je dag!!
Wij hebben het maar saai hier hoor. Ik wil wel met je ruilen! We hebben Bien ook weggebracht naar Oxford. Bij haar zijn de dagen en de nachten ook te kort haha!
Geniet met volle teugen meid. Dikke kus van Mark en Erica
Hey lieverd,
Wat heb je het allemaal weer leuk gehad! En dan weer leren, dat valt niet mee.
Leuk dat je ook uit logeren gaat en dan over een paar weken ook naar Luverne! Geweldig, wat maken jullie 2-tjes daar toch veel mee.
Veel plezier! Geniet ervan.
Dikke kus van Ilse
lieve lisa, 'scrapbook' had er nooit van gehoord. heb het eens opgezocht op internet. nou heel de wereld weet ervan; het staat er vol van. niet helemaal mijn ding maar vast vermakelijk om te zien en eens mee te maken. ach ja,vader abraham ook wereld beroemd maar ook niet helemaal mijn ding. ben je eigenlijk al naar een gospel kerkdienst geweest, of ga je gewoon braaf iedere week? wel leuk hoor; zeker een keer doen! goed hier weer te bed en bij jou etenstijd. smakelijk en een fijne avond. liefs anouk
Een brownie taart?! Lees ik dat goed?? HOLY MOLY zo'n taart moet je echt eens voor mij bakker :D