Extra lang weekend.

Vanaf vorige week donderdag had onze school extra lang weekend. Dat is in plaats van een herfst vakantie. Ik heb hele leuke dagen gehad. De eerste dag ben ik naar de football game geweest van onze school, helaas was het super koud en bakte de jongens er niks van.. Daarna zijn we met een groepje gaan Wii-en. De volgende dag ben ik naar Laura gegaan en hadden we besloten om even lekker te relaxen en zijn we naar de zonnebank geweest, 10 minuutjes helpt niet veel maar we hebben het wel gezellig gehad! Zaterdag ben ik met Nancy super vroeg naar The Cities vertrokken voor de Minnesota Gophers football game. We vertrokken zo vroeg omdat Obama ook aan zou komen in de plaats waar wij heen gingen rond de tijd dat wij daar moesten zijn. We hebben onderweg bij de Mac Donnalds ontbeten, dat is Nancy's favorite! Ze hebben daar nu een Monopoly actie. Als je je speelbord vol hebt met zegeltjes, win je 1000 dollar. Nou Nancy heeft ze bijna allemaal en ze heeft heel veel dubbel, dat zegt wel hoe lekker zij de Mac vindt haha.
Toen we vlak bij het stadion kwamen, hebben we de auto geparkeerd in de parkeergarage van de University of Minnesota. Toen hebben we het laatste stukje gelopen en een beetje rond gekeken bij de studentenhuizen van de University. Zag er allemaal heel gezellig en mooi uit! De woningen zagen er niet verkeerd uit en je kan zo lopen naar het football stadion en als student krijg je ook nog eens heel veel korting op de games! Toen we aankwamen bij het stadion kreeg iedereen free Chex Mix samples (zoutjes) die we meteen 5 stappen verderop weg moesten gooien omdat we naar binnen gingen. Het stadion was nog vrij nieuw en zag er heel mooi uit.
Toen de game begon kwamen de spelers op met vuurwerk en was er een hele grote band. Verder gingen allemaal mensen op het veld een grote M van Minnesota maken (van mensen). Ze maakten een luchtfilmpje zodat je kon zien dat het een M was. Verder heel veel muziek, camera's en belangrijke mensen. De game zelf verliep niet zo goed want de Minnesota Gophers hebben verloren..
Na de game sprak Obama 2 minuten van het stadion. Ik wilde daar natuurlijk wel even heen maar Nancy heeft een hekel aan Obama dus zijn niet gegaan. We hebben toen even gezellig wat gedronken in een cafe, samen met de broer van Nancy en zijn vrouw (Beth). Toen we daar even zaten hoorden we allemaal lawaai van politie auto's dus zijn Beth en ik naar het raam gelopen. Toen zagen we allemaal politie en grote chique auto's. In 1 van die auto's zat Obama! De hele weg was voor hem afgesloten en er ontstonden overal dikke files. Ik heb geprobeerd een foto te maken van de auto waar Obama mogelijk in zat maar hij is niet zo scherp geworden helaas. Ik heb hem dan wel niet in het echt gezien maar ik was wel heel dichtbij haha.
Ben vandaag weer naar school gegaan en word weer overladen met huiswerk dus er moet nu weer even gewerkt worden. Dit weekend is halloween en dan hebben we een dress up feestje bij Andrea, een meisje van school. Het kostuum moet nog gevonden worden maar wordt vast heel leuk!

pap

Hé schat, het gaat daar volgens mij net iets anders dan bij FC Grunn'

xx

mama

had gedacht dat Obama wel even naar jou zou komen!!!!!..was wel zo netjes geweest!!!! xoxo

Léan

Ha lieverd.
Nou als Obama had geweten dat jij daar was dan was hij zeker gekomen.
Maar nu even alle gekheid op een stokje: volgens mij is het leven in Amerika een groot spektakel. Inderdaad wel wat anders als bie oes in Grunn.
Geniet er maar van

kus

MC

Ha lieve Lisa,
whow, wat een spektakel dat Obama zo dicht bij je was! Nancy is zeker van de andere partij?
Als Nancy zoveel bij de Mac komt, hoe gaat het dan met jouw kilo-tjes...?? En stel dat ze die 1000 dollar wint, krijg jij dan een deel, omdat je ook hebt meegegeten....? Ik zou het maar eens in de 'groep' gooien. Wel erg leuk dat ze je steeds overal mee naar toe neemt. Ken je de spelregels al van het american football (= rugby toch?).
Geniet ook van het komend weekend, want Halloween schijnt daar een belangrijk evenement te zijn en wordt daar altijd groots gevierd (honden enzo worden ook verkleed...!?). Sterkte met al dat huiswerk.
Liefs van MC

Michiel

Wat een leuke foto's lieverd! Heerlijk zo'n lang weekend toch? Heel veel succes met het uitzoeken van een outfit, en heel veel plezier met halloween!
Heel veel kusjes

Simone

Jaaahooor Obama! Vet leuk!
Hij is in ieder geval zeer close geweest, dat moet goed voelen!

Ik mis je!
Kusje