Koren Festival.
Gister zijn we met ons koor naar Pipestone gegaan voor een koren festival.
Het viel een beetje tegen want we hebben heel wat uurtjes geoefend die dag voor geen publiek en geen jury dus eigenlijk een klein beetje voor niks. We hebben het wel gezellig gehad met alle mensen en het koor klonk ook heel mooi. We hebben ook nog 3 nummers gedaan met 7 andere koren die van verschillende scholen kwamen in verschillende plaatsen. Het klonk super en ik heb het stiekem met mijn camera opgenomen. Ik droeg namelijk een XXL robe dus daar kan die camera mooi in haha. Die jurken waren trouwens wel heel Amerikaans dus dat was wel een leuke ervaring!
Donderdag hebben we 's ochtends weer een optreden maar dit keer gewoon in school. Dan dragen we helaas niet onze grote jurken maar een spijkerbroek en een wit shirt.
Ik ben hier nog even volop aan het genieten want ik ga al bijna weer naar huis, nog maar zeven weeks left dus de tijd vliegt! Maar heb nog veel leuke dingen voor de boeg. Ik ga nog naar de cities met Emma, een meisje die ik heb ontmoet op de NY-reis en dan gaan we shoppen en naar een basketbal game! En thanksgiving, de school musical waar Milou in speelt, een groot kerst concert, mijn verjaardag en kerst! Dus in die 7 weken heb ik nog veel leuks te doen!
nog zeven fijne weken!!!
Lieve Lisa, we hebben al die tijd al je verhalen en foto's gevolgd. De laatste 7 weken zal dat ook nog vaak gebeuren. Wat een drukke agenda heb je. Heel veel plezier! Liefs Anita
lieve meid.
Zaten er maar 48 uur in één dag. Maar je geniet volop en wat allemaal nog gaat komen!!!!!
En gisteren een onwijs leuke kaart gekregen. Bedankt
liefs
lieve lisa, super die blauwe jurk. neem mee, neem mee. wanneer zijn sanne en marc -tig jaar getrouwd gaan wij samen op het podium! jij zingen en ik playback hebben we wel de act van de avond! jeetje zeg dat gaat snel. nog maar zeven weken. geniet ervan! veel leuke dingen nog voor de boeg. dikke zoen anouk
Leuk schat!
Erg sexy die jurken! hahaha
Geniet er nog maar even lekker van! Hier in Nederland is niks aan, haha!
Succes met het optreden donderdag!
Kusjes Michieltje!
Niet te geloven wat vliegt de tijd hè! Helemaal als je het zo leuk hebt! Sla alles maar goed op in je koppie dan kun je nog heel lang nagenieten.
Bedankt voor je lieve kaartje meid!!!
big hug
He lieve Lisa!
Vind het altijd zo leuk om even je verhaaltjes te lezen&je foto's te bekijken, volgens mij heb je het daar echt super naar je zin!
Geniet er nog even van!
Liefs Iris
....dus al met al toch niet zo gek die XXL robe!...kon je mooi je camera mee naar binnen smokkelen en kunnen wij straks ook genieten van de mooie stemmetjes, verheug me er nu al op! liefs en dikke knuffel, omie
zie je dat ik af en toe ook je belevenissen volg?
L.A. Lakers zien, wel ja, top of the line!
Dank voor je kaart.
Wil graag je e-adres hebben, wil wat schrijven. txs