Weekend @ The Cities with Emma.
Ik heb een super weekend gehad! Vrijdag kwamen Emma, haar gastouders (Julie en Jerry) en haar gastbroer mij ophalen hier in Windom. Zij hebben donderdag nacht ergens overnacht 2 uur van Windom vandaan en daarna zijn ze de volgende dag naar mij doorgereden om mij op te pikken voor het weekend. Toen zijn we die dag naar Minneapolis gereden. Toen we daar aankomen hebben we de metro gepakt naar het centrum van Minneapolis en hebben we de heerlijkste hamburgers van Amerika gegeten bij het HardRock Cafe! Daarna zijn we gaan lopen naar het Target Center voor een basketball game (LA Lakers/MN Timberwolves). Het was super gaaf, het was niet alleen de game wat leuk was maar er was ook een hele show omheen bedacht, er viel bijvoorbeeld cash geld uit de lucht wat je kon vangen, er werden gratis ijsjes uitgedeeld (die een man uit het publiek vervolgens allemaal liet vallen en die werd super boos want dat werd op het grote scherm vertoond en ook dat de mascotte twee ijsjes in zijn gezicht drukte als straf haha) en de basketball players gingen karaoke op de Backstreet Boys op groot scherm wat zij natuurlijk voor meisjes vonden! De Lakers hebben uiteindelijk gewonnen maar het was wel heel close!
Na de game zijn we naar het huis van de zus van Emma's gastmoeder gegaan en hebben daar geslapen in een waterbed.
De volgende dag hebben we eerst heerlijk ontbeten bij Julie's zus (wafels, ei, zoete broodjes) en zijn we daarna naar de Mall of America gegaan. Ze hadden daar hele mooie grote kerstbomen staan en de kerstman liep daar ook ergens rond maar wij hebben hem gemist, helaas.
Emma en ik hebben samen de hele dag gewinkeld en hebben ons natuurlijk goed vermaakt. Verder hebben we 'frozen yoghurt' gegeten wat de nieuwe trend in Amerika is. Het proeft als ijs maar dan is het gemaakt van yoghurt. Je kan dan allemaal toppings kiezen en dan betaal je de prijs van het gewicht. Ik las dat ze het in Nederland ook hebben maar dan alleen in Amsterdam, dus helaas!
Vandaag hebben ze me weer terug naar Windom gereden en moesten zij nog een heel eind door naar Nebraska. Heb het heel gezellig gehad en vond het super om Emma weer te zien, het weekend was weer zo voorbij!
Volgende week een korte week, maandag, dinsdag, woensdag naar school en dan is donderdag Thanksgiving en vrijdag Black Friday. We gaan wel even kijken bij de winkels maar dat wordt vreselijk druk want iedereen gaat op die vrijdag kerstkado's kopen. Ben blij dat ik alles al gekocht heb zodat ik niet hoef te vechten in de Mall haha. En dan nog 5 weekjes en dan zie ik jullie allemaal weer.
xoxo
Wat een heerlijk weekend schat!!! Fijn dat je zo hebt genoten!!! xoxo
Zo te horen rol je van de ene verbazing in de andere. En shoppen is daar in ieder geval geen probleem. Silvijn zou graag met jou een hamburger in het Hard rock Café hebben gegeten. Al met geniet je volop.
Liefs
Zo dat klinkt als een zalig weekend! Lekker bijgetankt om er de laatste weken ook nog lekker van te genieten. Zal nu voorbij vliegen met de dagen die gaan komen. Voor nu weer een goede schoolweek, werk ze en veel liefs anouk
Wat leuk lieverd!
Gezellig om emma weer te zien!
En er gaat ook haast geen dag voorbij zonder de Mall Of America te zien, he? ;-)
love you xxxx
Wat heb je het weer leuk gehad meis!
Geniet er maar weer van!
Ik kan zeggen dat wij ook een heel erg leuk/gezellig weekend hebben gehad in Peize/Groningen!! :)
En wat een leuke taart!!! xxx